Профілактична медицина - Гігієна підприємств громадського харчування
П`ятниця, 02.12.2016, 22:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу

Меню сайту
Реклама
Додай сайт
Статистика
Пошук
Block title
Спорткомплекс
Дошкольное развитие ребенка Обучение акробатики
Реклама
Мікробіологія
Попередження
При будь-якому використанні матеріалів сайту - посилання на http://profmed.at.ua обов'язково.
Громадське харчування відіграє значну роль у підвищенні життєвого рівня й оптимізації харчування народу, а також у звільненні жінок від домашньої праці, на яку витрачається багато часу.

Для створення на підприємствах громадського харчування належних умов велике значення має поточний санітарно-харчовий нагляд, головними завданнями якого є:

а) контроль за тим, щоб харчування відповідало фізіолого-гігієнічним вимогам, що зумовлені професійними, віковими та іншими особливостями контингенту, який обслуговується;
б) запобігання харчовим отруєнням, інфекціям і гельмінтозам.